Blog

Kako biste stekli potpun utisak o mom radu, sve fotografije i priče mladenaca možete pogledati na mom blogu :)

TANJA & ŽARKO

Na Kalemegdanu

Sedeli su na zidu starom gotovo 18.vekova gledajući nebo. Te noći nisu ni slutili šta im raspored zvezda nad Beogradom nagoveštava.

- "Znaš, volim kad sam zaljubljena! To je najlepši osećaj na svetu!"
- "Ja ne! Više volim kad nisam samo zaljubljen, volim da volim! Znaš, to je nekako realnije i trajnije."
- "Ma daj, misliš da moze da traje zauvek?"
- "Mislim. Kada nadjem nekoga ko je moj, ko prihvata sve moje darove i moje strahove, nekog ko samo svojim prisustvom umiri nerede u mojoj glavi i duši, ostaće večno. Čuvaću je zauvek. Za sebe. Za dobre dane.
-" Pravi si romantik. U dobu i zlu, a? A kada dodje onaj deo "u zlu"? "
-"Tada ću je braniti od svih. Biću njen bedem i štit, a ona moja tvrdjava."

Naredne godine su upravo to dvoje pod nebom Beograda obećali jedno drugom da će čuvati svetu tajnu zajedničkog života. U dobru i zlu.

Beograd i Kalemegdan su navikli na korake zaljubljenih parova, pa se trude svojim zidinama da ulepšaju svaki trenutak I fotografiju. Bela haljina, crno odelo I ples može da počne!

Pogledaj detaljnije

ZOKA & PETAR

Ljubav na Zlatiboru

Visoko u vazduhu. Što bliže oblacima. Tako se tek venčani parovi i osećaju, zar ne? Na planini, u tišini, bosih nogu uz osmehe ovaj par korača u prvoj zajedničkoj šetnji kao njen Gospodin i njegova Gospođa Petrović.

Lako je fotografisati drvo, reku ili cvet. Zabeleži i ovekoveči ljubav, e to je moj cilj. Voleo bih da i posle 10, 15, 20 godina vidim da svi moji mladenci i dalje zajedno šetaju u šetnji zvanoj Život.

Pogledaj detaljnije

TANJA & ĐORĐE

Neprocenjiv je osmeh svih mladih dama koje sretnem i sa kojima radim. Ali ima tih trenutaka i tih osoba koji svojom pojavom obasjaju prostoriju. Tako je I Tanja zračila neobjašnjivom harizmom, ležernošću i šarmom holivudske glumice. Njena elegancija i spontanost se vide u svakom kadru, a želja za smehom i igrom su pretvorili ovaj dan u veliku žurku koja će dugo ostati u njihovom sećanju.

Želja za što lepšim zajedničkim fotografijama opet nas je odvela put Beograda i Avale koja je nepresušna inspiracija. Priroda mladencima pruža mir i opuštenost, a meni koji sam sa druge strane fotoaparata iznova nudi novu podlogu za stvaranje večnih uspomena.

Pogledaj detaljnije

ALEKSANDRA & STEFAN

Ovog Miholjskog leta su, nakon 9 godina mladalačke ljubavi, odlučili da sve svoje emocije podele sa ostatkom sveta. A ja, ja sam dobio čast da svom prijatelju iz detinjstva zabeležim svaki trenutak, svaki pogled I osmeh I tako poklonim večnu uspomenu na dan njihovog venčanja.

Aleksandra I Stefan svojom lepotom, energijom I spremnošću na avanturu su mi olakšali posao. Zahvaljujući harizmi ovog mladog para I rustičnim predelima planine Avale koja tokom jeseni ima posebnu čaroliju, zaokružena je jedna jesenja priča, dok sa svakim savršeno uhvaćenim kadrom moj posao dobija novi smisao.

Pogledaj detaljnije

SLAĐA & MILAN

"Tu noć je Tisa nadošla, a na njoj nošnja raskošna
samo sandalice, prstenčić i u kosi venčić od ivanjskog cveća..."

Ona će u novi dan kročiti s novim prezimenom, a on počastvovan što je baš njega izabrala, njegovu adresu za stanovanje i njegov jastuk za buduće snove. Pozdraviće ga i ohrabriti osmehom svakog zajedničkog jutra. Pokazaće joj da je njegova dugo tražena polovina i sada, tako nadjeni, uživaće u ispreplitanim rukama i pogledima.

Boravak u prirodi na salašu je izmamio osmehe i mladencima i meni. Sva ta ravnica, nekadašnje panonsko more danas je zelena oaza koja raste od osmeha i koraka zaljubljenih parova.

Zajedničke fotografije tog nezaboravnog dana na salašu svedočiće da je još jednom ljubav nepobediva.

Pogledaj detaljnije

OLJA & DALIBOR

MARIJA & DRAGAN

Marija i Dragan i veličanstveni Radmilovac, Beograd

"Samo jednu ljubav imam, a ta ljubav - to si ti!
Došao sam da ti kažem da ću s'tobom ostati"

Samo hrabri se usude da se prepuste. Predajete svoje emocije, svoje vreme, svoje nade u nečije ruke. I verujete da te ruke nikada neće zadrhtati. Verujete jer volite. Volite jer je vaše. Vaše je jer ostaje sa vama i kada život zaljulja barku i vode po kojoj plovite.

Neka vas uvek prate zvuci violine, pa i ako se ponekad utišaju, setite se dana svog venčanja, pojačajte emocije i zaplešite.

Marija i Dragan su svoj zajednički život započeli uz muziku 4 violine u prelepom ambijentu restorana Radmilovac nadomak Beograda. Topao junski dan, veseli gosti i ushićeni mladenci su dovoljan razlog da u svakom trenutku proslave nastanu uspomene. Na fotografiji će biti sačuvani osmesi koji ispraćaju i zagrljaji koji dočekuju. I ples. Ples koji beogradskim pločnicima već decenijama odjekuje.

Pogledaj detaljnije