Blog

Kako biste stekli potpun utisak o mom radu, sve fotografije i priče mladenaca možete pogledati na mom blogu :)

ZOKA & PETAR

Ljubav na Zlatiboru

Visoko u vazduhu. Što bliže oblacima. Tako se tek venčani parovi i osećaju, zar ne? Na planini, u tišini, bosih nogu uz osmehe ovaj par korača u prvoj zajedničkoj šetnji kao njen Gospodin i njegova Gospođa Petrović.

Lako je fotografisati drvo, reku ili cvet. Zabeleži i ovekoveči ljubav, e to je moj cilj. Voleo bih da i posle 10, 15, 20 godina vidim da svi moji mladenci i dalje zajedno šetaju u šetnji zvanoj Život.

Pogledaj detaljnije

TANJA & ĐORĐE

Neprocenjiv je osmeh svih mladih dama koje sretnem i sa kojima radim. Ali ima tih trenutaka i tih osoba koji svojom pojavom obasjaju prostoriju. Tako je I Tanja zračila neobjašnjivom harizmom, ležernošću i šarmom holivudske glumice. Njena elegancija i spontanost se vide u svakom kadru, a želja za smehom i igrom su pretvorili ovaj dan u veliku žurku koja će dugo ostati u njihovom sećanju.

Želja za što lepšim zajedničkim fotografijama opet nas je odvela put Beograda i Avale koja je nepresušna inspiracija. Priroda mladencima pruža mir i opuštenost, a meni koji sam sa druge strane fotoaparata iznova nudi novu podlogu za stvaranje večnih uspomena.

Pogledaj detaljnije

ALEKSANDRA & STEFAN

Ovog Miholjskog leta su, nakon 9 godina mladalačke ljubavi, odlučili da sve svoje emocije podele sa ostatkom sveta. A ja, ja sam dobio čast da svom prijatelju iz detinjstva zabeležim svaki trenutak, svaki pogled I osmeh I tako poklonim večnu uspomenu na dan njihovog venčanja.

Aleksandra I Stefan svojom lepotom, energijom I spremnošću na avanturu su mi olakšali posao. Zahvaljujući harizmi ovog mladog para I rustičnim predelima planine Avale koja tokom jeseni ima posebnu čaroliju, zaokružena je jedna jesenja priča, dok sa svakim savršeno uhvaćenim kadrom moj posao dobija novi smisao.

Pogledaj detaljnije

SLAĐA & MILAN

OLJA & DALIBOR

MARIJA & DRAGAN

MILJANA & VLADA

SNEŽA & EDVIN