Blog

Kako biste stekli potpun utisak o mom radu, sve fotografije i priče mladenaca možete pogledati na mom blogu :)

TANJA & ĐORĐE

Neprocenjiv je osmeh svih mladih dama koje sretnem i sa kojima radim. Ali ima tih trenutaka i tih osoba koji svojom pojavom obasjaju prostoriju. Tako je I Tanja zračila neobjašnjivom harizmom, ležernošću i šarmom holivudske glumice. Njena elegancija i spontanost se vide u svakom kadru, a želja za smehom i igrom su pretvorili ovaj dan u veliku žurku koja će dugo ostati u njihovom sećanju.

Želja za što lepšim zajedničkim fotografijama opet nas je odvela put Beograda i Avale koja je nepresušna inspiracija. Priroda mladencima pruža mir i opuštenost, a meni koji sam sa druge strane fotoaparata iznova nudi novu podlogu za stvaranje večnih uspomena.

Pogledaj detaljnije

ALEKSANDRA & STEFAN

Ovog Miholjskog leta su, nakon 9 godina mladalačke ljubavi, odlučili da sve svoje emocije podele sa ostatkom sveta. A ja, ja sam dobio čast da svom prijatelju iz detinjstva zabeležim svaki trenutak, svaki pogled I osmeh I tako poklonim večnu uspomenu na dan njihovog venčanja.

Aleksandra I Stefan svojom lepotom, energijom I spremnošću na avanturu su mi olakšali posao. Zahvaljujući harizmi ovog mladog para I rustičnim predelima planine Avale koja tokom jeseni ima posebnu čaroliju, zaokružena je jedna jesenja priča, dok sa svakim savršeno uhvaćenim kadrom moj posao dobija novi smisao.

Pogledaj detaljnije

SLAĐA & MILAN

OLJA & DALIBOR

MARIJA & DRAGAN

MILJANA & VLADA

SNEŽA & EDVIN