Profesionalni fotograf venčanja

Nemanja Matijašević

Dobrodošli u moj kutak pravljen samo za Vas!

Ja sam Nemanja Matijašević, otac bebe Petra, male Janje i muž neponovljive Sanje. Moja porodica su mi na prvom mestu u životu pa i ovde. Janja, Petar i Sanja su moj razlog za ponos i moja podrška u svakom trenutku, poslovnom i privatnom. I nisu samo lepši deo porodice već i vrlo sposoban par plavuša:) i koje se spretno nose sa mojim poslom vezanim za fotografisanje i postprodukciju koji zaista ume da bude naporan i zahtevan. Ali ne žalim se. To je moj izbor, moj lični i životni poziv.

profesionalni fotograf
profesionalni fotograf

Fotografija može da bude nekome običan komad papira sa kombinacijom boja na sebi. Ali zamislite koliko priča, koliko lepote se krije iza svakog napravljenog kadra.

Zamislite dobar portret i zapitajte se šta se krije iza tog lika na komadu papira ili platna. To je ono što me inspiriše, o čemu priča svet, na njima se zasniva umetnost još od Rembranta, Da Vinčija, Karavađa. Uhvatiti trenutak, jedan pogled ili osmeh koji već sledeće sekunde neće biti isti, e to je strast koja te tera da posmatraš, čekaš i raduješ se svakom licu.

Još jedan od delova ovog posla koji volim i negujem jeste reportažno fotografisanje. Imam mogućnost da svojim aparatom zaustavim vreme, da čitav jedan dan ostane zabeležen, sva sreća i ljubav tog posebnog dana ostaju trajno sačuvani. Kad god zavirite u svoj foto album imate fenomenalnu mogućnost da proživite opet sve dragocene trenutke. Tako jednostavno, a čudesno, zar ne!?

Mesto za najbolju fotografiju može da bude bilo gde. Zato sam i na raspolaganju svima i svuda u svetu. Gde god moji mladenci požele, bilo da su iz Srbije ili iz bilo koje druge države i grada, da ovekoveče svoju ljubav ja ću rado te trenutke napraviti originalnim i nezaboravnim.

Ono čemu se divim i uvek obradujem, pored dobre fotografije, jeste dobra hrana, kao i traganje za novim ukusima kafe i dobrog piva. Volim da posmatram lepo uređeno dvorište, jezero i mir koji mi pruža voda. Radujem se svakom danu, svakom novom mestu na koje me koraci odvedu.

A dok me ti koraci, namerni ili slučajni, vode kroz život nikako ne volim kišu i vetar, nisam ljubitelj vesti i horor filmova. I da, ne volim gužvu i zastoje.

Zašto da stojimo, samo koračaj!? :)

Moji planovi za budućnost?

Imam još dvoje dece, zdravi smo, u svetu zaista vlada Mir, a ja imam sve razloge za uživanje!

Svoj talenat i strast prema fotografiji delim sa Vama na svom blogu. Vidimo se tamo!

profesionalni fotograf

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@matijasevicphotography© Profesionalni Fotograf Nemanja Matijašević 2022. All rights reserved. / Sajt izradio AM Design